Caruciorul meu

Închide
Touch of Synergy

Ulei vegetal de semințe de in

€ 8.45 EUR € 9.95 EUR

Acest ulei este considerat un superaliment pentru conținutul ridicat de acizi grași Omega-3 și Omega-6 și puterea sa nutritivă ridicată. Folosit în produse alimentare și cosmetice, acest nutrient este foarte util pentru sănătatea noastră, atât de mult încât este din ce în ce mai inclus în dieta noastră. Are caracteristici antiinflamatorii, ceea ce îl face perfect pentru tratarea iritațiilor pielii, inflamației țesutului dermic și roșeață. La rândul său, combate petele de piele și arsurile solare

De asemenea, ați văzut

Language
English
Open drop down