Caruciorul meu

Închide
Touch of Synergy

Ulei vegetal de coco - 200 ml.

€ 11.71 EUR € 13.77 EUR

ES30900G

Denumire științifică: Cocos nucifera

Uleiul vegetal de nucă de cocos este o minune cosmetică naturală care hidratează și protejează pielea și părul. Se folosește sub formă de cremă de noapte, deoarece repare pielea și îi conferă o strălucire. Și pentru proprietățile sale antibiotice este un remediu bun pentru a preveni acneea și infecțiile și problemele pielii. De asemenea, are multiple utilizări în gătit și coacere, oferind aroma sa caracteristică și proprietățile multiple pentru sănătatea ta.


De asemenea, ați văzut

Language
English
Open drop down